Proč
Anotace: Někdy je člověk sám i když má kolem sebe své blízké
Proč - čas se chvíli nezastaví
Proč - nejsme spolu někde sami
Proč - mě nejdou krásná slova
Proč - nehladím tě zas a znova
Proč - mučíme se na duši
Proč - když trápení nám nesluší
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Pittoresque, januve
Komentáře (1)
Komentujících (1)