Jen chvíli
Za tvrdou maskou měkká tvář se ukrývá,
je plná citů, plná lásky...
Však pečlivě je tají,
před ním..
Aby vždy na okamžik mohla být s ním,
hledět do jeho krásných očí,
cítit jeho blízkost,
jeho dotek...i když bez citu, bez lásky...
Jen chvíli být s ním...
Jen chvíli...
Nedat nic najevo,
ani bolest, co jí rozežírá srdce...
Nesmí vidět lásku v jejích očích..
Jinak by skončily i ty chvilky,
i když co je lepší?
Samota, nebo prázdnota?
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
Komentáře (0)