A.M.
Anotace: ...neděje-li se naděje, tedy je básníku hej a srdci ouvej...
Díval jsem se v pátek na nebe...
...jak vítr kreslí oblaka do inkoustu...
A čas od času viděl jsem v té kráse tebe.
...jen občas i když velkou chtěl jsem spoustu...
obrázků půvabu jež je srdci milý...
peříček z něžných perutí...
A nenasytně obracím zas své oči k nebi ze kterého sněžíš...
hladíš mě po tváři a nezněle uleháš....
měníš se v rosu co kane a svlaží...
snad rty, snad zemi
tu jež dědkové omyli svou krví
pro tebe ji více miluji, protože jiná hrouda nezplodí takovou ženu.
však nevím co chci - poslední být nebo prvý
V prachu ležet u pat tvého oltáře nebo tě mít.
Tak kradu drobečky představ z obojího a doufám, že tě mé řádky nezarmoutí.
Dívám se dnes na kovově šedou nepopsanou stránku
A hledám úsměv, který zmáhá pevnost mých kolen.
Klečet před tebou - to se sluší
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Sleepwalker, destovecka, maranika
Komentáře (2)
Komentujících (2)