Extáze
Anotace: Miluješ, a co cítíš?
Jsem v tvé náručí,
jsme jedno tělo,
letíme spolu,
jak krásné je to.
Jen ať to nekončí,
znovu a znovu,
prožít to krásno,
vůně, dech, teplo.
Nevnímám,
snad ani nedýchám,
je to tak nádherné,
mhouřím oči,
a to teplé tělo.
Usínám,
sladké sny, a jak je mi?
Nejde to popsat,
prožij to taky.
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Mbonita, Házté, Kars, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)