Dvě tváře
Anotace: nápad a pak papír
Dvě tváře
Mám dvě tváře,
v noci jsem jak zákon káže,
ráno nemehlo jen pouhé,
sám sobě páže.
Tak kdo vlastně jsem?
Slávy zašlí stín,
který v noci ožívá,
možná známý hrdina,
který dobro činí,
když soumrak na zem padá.
Dvě tváře mám,
kterou z nich si nechat mám.
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, T-Mac
Komentáře (1)
Komentujících (1)