Rozloučení
Anotace: Přeji všem tato loučení.
Lásky platonické bez doteku,
co síly jsem já čerpal z vás,
když nemohl jsem nabrat dechu
a po zádech mi běhal mráz.
Myslel jsem si každou chvíli
jaká by to byla síla,
kdyby tady se mnou byly
první, druhá, třetí víla.
Pomohly jste v těžké době
držet tělo nad propastí,
když jsem nebyl šťastný v domě,
život se mi stával pastí...
Teď ten život od základu
změnil se mi bez nadsázky.
Nejsem už o žízni, hladu,
propouštím vás, dávné lásky.
Komentáře (3)
Komentujících (3)