Ranní svěrače
Ze tmy na mě blikala
dvě malá letadla.
A já
konečně začala mluvit ...
O chmýří,co padá levou stranou,
o tom,jak těžko říct nashledanou...
O touze,která však láskou není,
upadá postupně v zapomění...
O slzách uvízlých v očních důlkách,
melounu hořkého rajských půlkách.
O droze,která se v mozku rodí,
mrtvolky chytře pak za nos vodí.
O svěračích na hrudi,
co náhle tě probudí ...
A ty
proklínáš ráno.
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, teď už nikdo, divoska_jaja, Sleepwalker
Komentáře (0)