dokonalá
Anotace: ... se pousmála ...
.
v bájné skále
tehdy stála
dokonalá
a snad už posté
stejným směrem
se pousmála
náhodou
a posté prostě
stejnou tvář políbila
ve vánku
náhodou
a prostě zase
„já přijdu“ přísahala
do spánků
už známe se
přesto dnes Pana prosím
aby zahrál o věčné touze
páru zatoulaných
opánků
.
Přečteno 449x
Tipy 15
Poslední tipující: Veselý Drak, Hloupá Květinka, PANGÁSIUS, Lota, spare, labuť, BERYL.K, Gudula, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)