Touha
Nad obzor se sklání
nachová zář,
a ty ze spaní,
se usmíváš.
Co asi zdá se ti,
vidno však není,
zůstává ukryto,
v tajemném snění.
Jak malý červánek,
proplouváš krajinou,
ukrýváš před světem,
touhu svou nevinnou.
Jak asi dopadne
příběh ten lidský,
skončí to úsměvem,
nebo jako vždycky?
Přečteno 651x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, Akrij8, BERYL.K, Radek.oslov.Šafárik, fxrro1, jima, Gudula
Komentáře (3)
Komentujících (3)