To mě jen napadlo
Anotace: prostě večer,měsíc za oknem a v pc otevřené qip okno s ním ....
Na měsíc zírám,
tiše dýchám,
myšlenky kolem poskakují,
Tebe ve vzpomínkách ukazují.
Mě to napadá samo,
a jak je známo,
když je mi špatně či krásně,
píši pro Tebe básně.
Strašně se nudím,
bude to tím,
že ledacos mě napadá,
a na Tebe jsem zvědavá
Co na to říkáš?
Zajímalo by mě velice.
Rukou se ovíváš,
ve svitu měsíce.
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Prokešová, BERYL.K, WAYWARD, jima
Komentáře (1)
Komentujících (1)