Jinotaj
Miluju a maluju
Koho vlastně, proč?
Nejkrutější boje svádím
Aniž tuším, oč.
Jinotaj bez pochopení
Marně píšu stokrát
Mě o srdce, je o rozum
Dávno někdo okrad
Řekněte, vy moudré hlavy
Nežli stářím zchátrám
Najdu někdy pochopení
Nebo marně pátrám?
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Lioness, Deawe, páááááááá, BERYL.K
Komentáře (2)
Komentujících (2)