Konečná
Dřív jsme si byli blíž,
i když jsme nebyli spolu,
dnes cítím jak se vzdaluješ,
snad to i víš,
i když držíš mě za ruku.
Slzy na papír kanou,
já nevím zda to cítíš,
tvá slova dávno neslyším,
jako když stojíš stranou,
díváme se jak most se hroutí.
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Alasea, Bíša, Veru, Triffid Kolbe
Komentáře (1)
Komentujících (1)