Meteorit
Anotace: Jenom taková rychlovka
Tvá duše je daleko a přec je mi tak blízká.
Jen kdybys tak vytušil jak se mi po ní stýská.
Jediný zvuk mého žití, jež na srdci mě hřeje…
Je tlukot Tvého srdce, co nadšeně pěje.
Když spatřím Tě, můj anděli, myslím si, že se mi to zdá.
Jen kdybys tak cítil to, co cítím s Tebou vždycky já.
"Před tebou byl můj život jako noc, když nesvítí měsíc. Veliká tma, ale byly tam hvězdy – body světla a rozumu… A pak jsi prolétl mým nebem jako meteorit. Najednou bylo všechno v ohni; všechno se rozjasnilo, zkrásnělo. Když jsi mi zmizel, když meteorit zapadl za horizont, všechno zčernalo. Nic se nezměnilo, jenom moje oči byly tím světlem oslepené. Už jsem nedokázala vidět hvězdy. A nic už nemělo význam."
( - New moon, upraveno )
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Justýna
Komentáře (2)
Komentujících (2)