Hraj a nevstávej
Anotace: Další báseň o tom, že něco končí
Sbírka:
Variace
Hraj
a nevstávej
K ránu míváš
šaty z oblaků
Já čekám a odcházím
Hraj
a nevstávej
Hudbu stromy šumí
znáš slova
Já soudím a chápu
Hraj
a nevstávej
Lavice v keři
list tiše zpívá
Já hlásám a mlčím
Hraj
a nevstávej
Krajka v dubnu
rosu ti probudí
Já skáču a usínám
Hraju
a nevstávám
Hrob pod trávou
motýl se zachvívá
Ty pláčeš a umíráš
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: poetická ilona, Házté, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)