moc hezké :)
vypadá to, že máme podobnej problém :) děkuju a taky držim palce, snad nám ty vztahy jednou vyjdou ;)
15.08.2009 20:47:00 | Ape.in
Nejsem si jista, zda se ten člověk ještě vrátí. Odejít umí každý, ovšem návraty jsou těžké. Posílám hodně sil ;)
02.08.2009 11:52:00 | Andělskými perutěmi chráněna