Srdce mé Tě stále vnímá
Anotace: není co k tomu říci :-)
26.07.09 00:13
psáno ve Vanovicích na Malé Hané
Srdce mé Tě stále vnímá
Myšlenky mé plynou
jako mraky na obloze
se stálou vzpomínkou
na Tebe drahá
ve své mysli
vnímám Tebe
Tvůj pohled
Tvou tvář
Tvůj polibek
Tvé srdce
mysl má
Tě neustále vnímá
a vrací se k Tobě
jako k ženě
kterou srdce odmítá opustit
ba na jedinou chvíli
chybíš mi
a srdce mé
jen vzpomínkou na Tebe
buší jako zvon
a jemným dotekem
a pohlazením
po Tvé tváři
s pohledem
do Tvých krásných očí
barvy jemného mechu kapradí
..........
Přečteno 585x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Simísek, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)