Anotace: ..sálající, alespoň pro mne..
Když ty významy musíme nejprve vysledovat, najít, odhalit, rozluštit, rozlousknout, přebrat, pochopit či nepochopit a né sem jen tak něco plácnout, aby to vypadalo, že všemu rozumíme... Některé Tvé básně jsem dodnes nepochopil...
03.08.2009 15:51:00 | Špáďa
Koukám, že čtete, a to je bezvadný...i když bych raději se přela o významy i nevýznamy......jsem ráda, že čtete!!!
Pěkný den!
02.08.2009 19:17:00 | Mirka Hedbávná