Anotace: ..ode dna..
lze klesnout mnohokrát ve stoky měst
či v lesů bažiny
na všech z těch křivolakých cest
však žena je bez viny
***
Jiří senior
12.08.2009 18:11:00 | j.c.
Beryl.K..myslím, že vůvec neznáš a nerozumíš.....ou, dobře je tak, a buď ZDRÁV!
02.08.2009 19:03:00 | Mirka Hedbávná