Řekl bych, že milování nejde jenom těm, co ho neumí alespoň trochu oddělit od lásky. Nakonec je to jenom bezvýznamný pářící akt. Taky je pravděpodobné, že v takových případech byl sex odjakživa nudný, ale člověk opilý láskou si to nemusí uvědomit. Tak jako tak je to špatné.
23.02.2012 11:13:52 | CRASH
Rozumně uvážit a báseň tvá je důkazem,raději odejít.
Nic nebývá navěky.
A něco jen na okamžik a i toho si važme.
02.08.2009 21:40:00 | s.e.n
Krasne receno versem, nebud smutny priteli bvsak laska ma mnoho tvari a volnost znaci ze v sobe chovas uprimnou lasku.
02.08.2009 20:57:00 | carodejka