v pěně
.
krásná nová
roztoužená
vždyť právě
zrodila se
a hvězdy vmžiku
spouští vlasatici
doprostřed
jejího čela
první vráskou
musí provždy
z ženské pomsty
vymalovat
jen dvě slova
kdysi v jejich
marné touze
dlouhý povzdych
nejsem dokonalá
po boku má nová
Pana, ten nám
hraje na píšťalku
od bílého rána
smutný dlouhý
takt do paktu
všech starostí
o lásky novu
přes půnebí
nejde zlehka
nechat zaznít
různá slova
něžné dávné
dokud neudeří
harmonie
tak se žije
jako vždy jsme
zas ve skále
spolu s Panem
vedle nové
doufáme
a zoufáme
a proto
žijem
.
Přečteno 435x
Tipy 14
Poslední tipující: Házté, Hloupá Květinka, isisleo, Gudula, Psavec, labuť, Mbonita, Lota
Komentáře (5)
Komentujících (5)