RÁNO
Anotace: Mácháč...1.8. 2009 v 7:00..... Já vylitej jak váza.. Ona anděl východu slunce.. Mou mysl zaměstnává pohled na ladný pohyb jejích nohou v mělké vodě...byl by hřích nic neříct v tak fascinující chvíli tomu zářícímu stvoření co mě doprovázelo do chatky...
Sbírka:
TAK
Jsi jako ranní úsvit,
s tebou bych chtěl žít i umřít...
Tvý vlhký nohy vodou smočený,
jsou jemný a chutný, jak pivo točený....:)
Přečteno 584x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, Holis, Vlk v rouše, Aliklat, Bíša, Kubino 2, Gudula, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)