Procházka zámeckým parkem
Anotace: vzpomínka na jedno děvče
23.1.2009 20:15
Autor-(vzpomínka)
Procházka zámeckým parkem
Vzpomínám na Tebe rád
neboť mi vzpomínky Tebe vrací
natu chvíli spolu strávenou
při naší procházce
květnovým zámeckým parkem
kdy jsme šli spolu
ruku v ruce
o sebe zapřeni
Zadní bránou jsme šli
a nešli přímo předem
jen abysme spolu
mohli déle být
Povídali jsme si
i polibky naše padly
s pohledem na tu krásnou
zámeckou zahradu
v plném rozpuku máje
Kde děti si hrály
a skotačily mezi sebou
Spolu jsme šli dále
však žádnou lavičku nemaje
kde bysme spolu poseděli
a své city si vyznali
Však přesto jsme spolu byli
před zámkem jsme stáli
a něžně se spolu líbali
jako mladí studenti
Rád vzpomínám na Tebe
natu chvíli
strávenou s Tebou
v tom zámeckém parku
a okolím kolem nás
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)