Zámecký park
Anotace: vzpomínka na jedno děvče
22.1.2009 20:35
Zámecký park
Je krásný den
sluníčko svítí
a paprsky sluneční
nás hřejí
vyrážíme ven
v ruku v ruce spolu
za přírodní krásou
a momentů být spolu
někde schoulení v trávě
v tom lůně naší přírody
Procházíme se parkem
né však ledajakým
ale parkem zámeckým
plným krásy a okouzlením
Tebou a rudých růží
jež jsou všude kolem nás
Však i plno květin
setu nachází
kolem zámeckých cest
stromů a keřů hojně tu jest
Ty však ze všeho
nádherný to květ
jež ladí
v zámeckých zahradách
svojí krásou
jako rudá růže
před rozpukem
Připadám si
jak zahradník
Objímám Tě a líbám
zalívám Tě však
slzami štěstí
Zámecké cesty
a zahrady jsou
krásné a kouzelné
jen s Tebou
Jemi smutno a chybíš mi....
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)