Stínohra
Můj stín
s tvým stínem
slzy
vonící vínem
nebe
zmuchlané na mraky
oči
blýskavé zázraky
v peří
sedraných vran
s Tebou
a přece sám
samota
můj nekončící pád
ticho
a nekonečné snad
zastávka
na těle k bezčasu
duše
plačící v úžasu
slzy
v závojích z tvých černočerných řas
pláčeme spolu
ztrácíme
čas
můj stín
s tvým opuštěným stínem
spojeni
víc než jen nedopitým vínem
zamčeni
v cele z tvých padajících slz
a Amor
někde zmrz
Přečteno 403x
Tipy 19
Poslední tipující: janewe, Kars, Kubino 2, Psavec, Jana M., labuť, Gudula, Květka Š., ziriant, Caracol, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)