Oheň
V ohni se tančit nevyplácí,
a každé štěstí se nutně splácí.
To jsem přece věděla ...
i tak ... se to nedělá!
Rvát si vlasy bez důvodu,
do ohně lít černou vodu
a pošlapat všechno cenné,
to je to,co spolu chceme?!
Žhavý oheň v nás teď plane
po něm však nic nezůstane ...
Vím to já i ty to víš,
no tak,
kdy ho uhasíš ...?
Přečteno 385x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Sleepwalker, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, Isquieasuus, Tanzania, vodnař, Pevya, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)