Osamělý a bez lásky
Anotace: Kdo se poučí ze svých chyb v lásce...
Jsi osamělý dnes v noci
a myslíš,
že není ti už pomoci,
vzpomeń si,
kdo byl tvůj miláček
a hlavně v čem byl váš háček?
Pouč se ze svých chyb
a začni znovu,
bud´ milý, upřímný
a nechystej se jako k lovu,
bez zbraně, jen s čistým štítem,
lásku ber, ale nejvíc dávej
a nevyhýbej se lidem.
Těš se ze života a bud´ rád,
pamatuj, že jen jednou jsi mlád,
pak štěstí a láska u tebe bude,
místo pro nic zlého už nezbude...
Přečteno 387x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Churry, Psavec, carodejka, Caracol, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Gudula
Komentáře (3)
Komentujících (3)