Tak si Tě maluju
Anotace: Bez pastelek, bez vodovek, bez palety, bez monterek, prostě si Tě maluju - možná Tě pořád miluju. Asi jsem zaváhala, kdo ví - to nám jen život poví, až nakonec s ním propluju.
Polibek můj na Tvoje ústa,
řekl jsi vem si mě,
do rána zůstaň.
Dotek Tvůj silný,
přec s kouskem něhy,
přenesl rázem nás přes všechny břehy.
Ruka Tvoje pod mou hlavou,
dotek nohy na těle,
překvapená Tvojí touhou působím snad nesměle.
Všecičko blízko a daleko taky,
mám vše vzít nebo nechat být,
odolala jsem pokušení a dál musím jen snít.
Tak si Tě maluju ve svý hlavě, pomaloučku a potají,
ústa jsou tichá a přesto tak rády,
miláčku zas Ti šeptaly.
Komentáře (2)
Komentujících (2)