Jsi pryč
Anotace: Trvalo to více než 9 let. Škoda jen, že jsem tu prázdnotu a bezcitnost mezi námi nechala zajít tak daleko...
Sbírka:
Spolubydlící
Tak už jsi pryč...
A já ve svých třiceti poprvé sama
A nemám pocit, že bych tě znala
Stal ses někým, koho by nikdo nechtěl znát,
kdyby ses pro jednou rozhodl
svou pravou tvář lidem ukázat
Tak už jsi pryč...
Vzal sis televizi, satelit
Ačkoliv nemáš ani kam jít
Vzal sis křeslo, na kterém jsem sedávala
A já lituji, že jsem tě kdy znala
Lituji, že jsem tě milovala,
že jsem se nakonec tolik bála
být sama
Tak už jsi pryč...
Je noc a je to pro mě strašně zvláštní
necítit ničí dech
Jsem vážně ráda, že jsem našla dost síly,
ale teď běhá mi mráz po zádech
Je zvláštní povlékat na jednu postel
a dělat jenom jednu kávu
Nechybíš mi, jen samota tíží mě a dusí
Samota, co rozplyne se zas až k ránu
Tak už jsi pryč...
Jen kočky pobíhají kolem
A ještěrka v terárku hledá cvrčky
Snow Patrol rozlíhají se pokojem
A já tu sedím - klidně, mlčky
Sem a tam propadám úzkosti
Sem a tam prostupuje mě štěstí
Držím ti pěsti
teď, když konečně jsi pryč...
Přečteno 439x
Tipy 10
Poslední tipující: fijalka, Mraveneček, Bíša, Larey, Radek.oslov.Šafárik, Justýna, vapiti
Komentáře (4)
Komentujících (4)