Stíny
Anotace: v poutech...., tak trochu nedokončená
V řetězech
zbytků zbytečných pochyb
chvějí se touhy
končí můj pohyb
přikován tichem do vánku
samota píše pozvánku
do dlaní
hořících stříbrným světlem
naděje hrozící peklem
v poutech
mých dávno rezatících chyb
v čase
že pořád umím snít
o světle
z tvých nejkrásnějších stínů
o touhách
nadějích
a nenalitém vínu
Přečteno 287x
Tipy 21
Poslední tipující: Jana M., batůžek na motorku, janewe, Mbonita, Kubino 2, Kars, labuť, BERYL.K, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)