Anotace: Jsi moje slunce, jsi můj stín, vrať se prosím v pořádku, ať zas slova na řádku, mají správný rým.
i mě se líbí tva krajina veršů... zní jako zvonek v intermezzu života .))
very gut!
09.11.2005 21:51:00 | Bean
Jo jo když se podlomí kolena a žačne bušit srdce při jeho dotycích.....jééé jak já to dobře znám.
09.11.2005 21:16:00 | Gamy
On takový vzájemný dotek dlaní může vypovědět mnohé... Ty verše jsou mi sympatické :-)
09.11.2005 20:53:00 | Lucie Plocová