Nikdy nevyslovená vyznání
Na cestě touhy do neznáma
dlaň
tvá nenasytná kurtizána
šeptá
a tiskne moje záda
Na rtech
kapky všech nedopitých vín
vejdi
a ochutnej můj klín
nech ticho tmám
do očí
já chci Tě vidět
miluj mne
a
naučím se stydět
já tisíckrát
tvá opuštěná děvka
křičím
a nalehávám zlehka
neříkej nic
jsem zase nevinná
když duše tvá
mou prolíná
na cestě touhy
k duši tvojí
těla se tisknou
sama se bojí
dej lásce
křídla motýlí
a zůstaň
aspoň na chvíli
Přečteno 442x
Tipy 32
Poslední tipující: Dota Slunská, Tacca, Jana M., Gudula, nejsembásník, Psavec, batůžek na motorku, zenge, janewe, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)