Hvězdička mého srdce
Anotace: jak jinak než zase o lásce, ale je starší než ty poslední dvě dlouhý
Jsem kouzelník
co tě dokázal uhranout
jsem milenec,
který tě musí obejmout
Na tvářích máš horko,
když na ně ruku dávám,
když mě dlouze líbáš
do studny touhy a vášně padám
Při svitu svíček
chtěl bych se s tebou milovat
pod horkou vodou
chtěl bych se s tebou sprchovat
Jsi zemská přitažlivost,
která mě k sobě táhne
jsi jediný člověk,
který v mém srdci vládne
Jsi to nejlepší
co mě kdy potkalo
jsi to nejhezčí
co mě kdy hladilo
Vždy když si vzrušená
dech se ti zrychluje
a ten kluk cos mu propadla
tě šíleně miluje
Jsi úžasná osoba
a já jsem vděčný,
že tě pro sebe mám
a myslím vše upřímně,
že větší štěstí jak s tebou
už nikdy v životě nepoznám
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: urcite.me.neznas
Komentáře (3)
Komentujících (3)