Vyznání ...
Anotace: jen pár slov... a vzpomínek :)
S armádou mravenců na těle,
jež běží vstříc pluku motýlů tančících v břiše,
hladím tě a poslouchám každý tvůj vzdech,
chvěji se, když šeptáš mi vyznání…
Tiše!!!
Tiše… nemusíš už říkat nic,
jak morseovu abecedu, luštím tlukot tvého srdce
a v ruce svírám k životu klíč…
Pro ostatní jen malý kousek kovu,
ale pro mě ten nejkrásnější dar,
příslib lásky a příslib bezpečí,
prstýnek, co značí, že jsme pár…
Přečteno 755x
Tipy 38
Poslední tipující: Harr, Neldor, hašlerka, poustevník Jirka, Pešulka, jedam, Tanzania, Kamil Princ, malý lachtánek, J.U. Ray, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)