Anotace: Je to z anime tak si kdyžtak domyslete jiná jména. Ale stručně: těmhle dvoum nikdy život nehrál do karet a jejich cesty se rozešly. Tohle je něco jako sen, jako přání aby byli spolu.....
Ah dekuji, ne rozhodne nejsi blba, mnoho lidi netusi co je anime. Ani ja se o tom radsi moc nezminuju protoze nekterym to pripada detinske. Jednoduse jsou to japonske kreslene filmy XD
06.08.2009 18:24:00 | Sayuuu
Ahoj, vítej na Literu. Nepíšeš špatně, jen nevím, co je to anime nebo amine či jak se to vlastně píše. Vím, že si myslíš, že jsem úplně blbá, ano, nejsi jediná, ale já fakt nevím, co to je. Ale jinak básnička je dobrá, na Tvůj věk, řekla bych, patří i k lepšímu průměru tady.
05.08.2009 14:56:00 | Zelená okurka