Kdykoli zavřu oči
Anotace: O touze, mít jednoho člověka u sebe.
Kdykoliv zavřu oči, tak vidím tebe.
Tvé oči, tvůj úsměv, můj kousek nebe.
A počasí je nejisté, spíš zataženo,
a zítra mě čeká další kalné ráno.
Kdykoliv zavřu oči, tak vidím tebe
a tmavé, zlé, zatažené nebe.
Slunce se nám schovalo,
kdoví, kdy výjde zas.
Kdoví, kdy zas spatříme
jeho zlatavý jas.
Kdykoliv zavřu oči, tak vidím tebe
A vím jediné, chci tě mít vedle sebe.
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)