Ach bože lásko...
Ach bože lásko rozmilá,
proč jenom jsi tak spanilá?
A člověk když usíná,
dává ti ruku do klína.
Ach bože lásko citlivá,
proč na tě člověk jen myslívá?
A v náručí tě obírá,
když k ránu se ze sna probírá.
Ach bože lásko zasněná,
proč přichází ta proměna?
A člověk na tě vzpomíná,
a okolí své nevnímá.
Komentáře (0)