ŽENA, VLK I LVICE
na okenní tabulku kreslím kříže
nevidím tě
jen stopy ve sněhu
co končí v blátě
je bláhové chtít slyšet
pardály
co loví v noci
a chodí tiše
jsem lovec bez zbraně
bílá sova za dne
poslední list co ještě spadne
kapka vody na dně
housle beze strun
a vločka sněhu co rozpustí se
sotva na zem spadne
jsi žena vlk i lvice
máš jen rub
a kde je muž
a kde jsou tvoje líce
jsem batole co přišlo o rozum
za devatero horami a devatero lesy
jest dohráno
vlčku lvíčku pardále
Přečteno 617x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., James Libustka, carodejka, staruska, Květa, WhiteSkull, Cassandra
Komentáře (9)
Komentujících (9)