Hořím
Anotace: velmi staré, zamilované a hloupé
Nevím, jestli hořím
ale asi ano
vidím tě
a je další krásné ráno
Nevím, jestli hořím
ale asi ano
nevidím tě
a příšerně trpím, kéž odejde to samo
Nechci se od tebe ještě vzdálit
ty chceš, já vím
musím příšerně pálit
myslím si, že uhořím
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, ilona, Džín, malá slečna, Isquieasuus
Komentáře (0)