Kopretinka
Anotace: jak roste tak sílí....
Nad očima modré linky
obarvené kopretinky.
V lístečcích se krása skrývá
kapka rosy barvy smývá.
Křišťálová..chladí víčka
políbená od Pepíčka.
Barva duhy..kreslí stíny
sluníčko odráží splíny.
Ve studánce utápí se
bílé kvítí hladí
pije ze dna kopretinky
skrze lodyh,stonek,lístky vidí.
Přečteno 410x
Tipy 30
Poslední tipující: kroužek, hašlerka, Caracol, Juraj Hrom, vodnař, fab four, NikitaNikaT., Kubino 2, Bíša, Gudula, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)