Stínová
Anotace: Chtěl bych ....
Sbírka:
Zpovědi
Chtěl bych se projít stínohrou tvého těla
schovat se v světlých místech
objevit temná
doteky vůně
jemná
být nesmělý v cele až zase budeš smělá
v žaláři
že jsi to chtěla
najít
oblohu modrou bez mříží
očima touhy
přihlíží
tvůj stín zdvojit svým stínem
opít se
prýštícím vínem
po žhavém uhlí
zas umět chodit bosý
a radovat se z rosy
když padne večer do klína
ať mě tvá duše
…
proklíná
Přečteno 447x
Tipy 33
Poslední tipující: batůžek na motorku, hašlerka, Veru, floreciente, Tacca, Dota Slunská, Bíša, Woski, Gudula, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)