Láska v nás
Kráčej,
po stopách známých,
vystoupej,
až k vrcholkům hor.
Láska v nás
překoná smůly hráz,
cítím v ní,
pábení,
i andělský chór.
Cestou se dej,
tam kde smíš
plnit si přání,
v krajinách vůní a snů
vnímám na tváři
úsměv Tvůj
i můj.
Nepospíchej,
vnímej srdcem
to příjemné vlání.
Přišel čas
překrásných dnů,
v krajině vůní a snů,
sladký hlas
sílí zas
láska v nás.
Přečteno 526x
Tipy 44
Poslední tipující: Paulín, střelkyně1, Mario de Janiero, Heda, Agniezka, vodnař, j.c., Radek.oslov.Šafárik, Kapka, shakespeares, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)