Pro Roberta de Nira
Anotace: někdy je úleva si přiznat že to co cítíme tu je a bude..
miluju
lásku cítím
točím se opět
v tom kruhu
točím se
a hlava se mi zamotná
moje srdce miluje
čím víc ho sama v sobě odmítám
miluju a točím se sním
cítím jeho srdce u mě
a na oči
si znova závoj přykrývám
kéž by sdílel se mnou
osud můj
osudem jest bolest
pak bych uvěřila
že tahle láska
jest ta pravá
Přečteno 370x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)