Klání pod hvězdami
Anotace: ...nahořklá trošičku
Pod nebeskou bání
probíhalo klání.
A to hrdost s touhou
však chviličku pouhou ...
,,Já náročný som,láska",
řekls na začátku
však život je sázka,
ty změnils ho v pohádku.
Pod nebeskou bání,
bání plnou hvězd
skončilo se klání
o jednu z mých cest.
Źe náročnost bolí,
netřeba žalovat,
kdo lásku volí,
může hrdost pochovat ...
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Sleepwalker, Agniezka, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)