Konec
Slzy proudem tečou,
potok s sebou vlečou.
Všechno co se náhle stalo,
stopy v sobě zanechalo.
Co bude zítra? Co bude pak?
Nikdo to neví,
už je to tak.
Sny jsou jak v pohádce,
krásné a nakrátce.
Až když se probudíš,
zazvoní zvonec,
vylezeš z postýlky a je tu konec...
Přečteno 386x
Tipy 10
Poslední tipující: Andry.., Psavec, Isquieasuus, Kubino 2, Květka Š., labuť, Gudula, Pevya, WAYWARD
Komentáře (8)
Komentujících (7)