Snění
Anotace: Taková báseň,nebáseň na Dobrou Noc :-)
Když své oči zavírám,
myslet nad tebou nepřestávám.
Ve snu se vždy setkáváme,
a nežne se líbáme.
Ve snu společně utíkáme,
v tom snu se společně potápíme.
Ve velkém opojeni lásky.
Ted už bych ti ale chtěl říct,
Že je čas jit snít.
A své oči zavřít,
vsak ve snu se potkáme.
a naše těla spojíme.
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, páááááááá
Komentáře (2)
Komentujících (2)