BLÁBOLIVÁ*
Anotace: Po hodně dlouhé době...**
Miluj mě s očima
otevřenýma dokořán
Nauč mě dýchat
svůj čerstvý vzduch
…Blábolím v ozvěnách…
Otáčím kovovým klíčem
ve vzdušných zámcích
A ty rebelantsky
přivíráš oči
Půjdem se smát
smůle do oken
Soukromě
Jen Ty a já.
Co bude dál?
Přečteno 363x
Tipy 17
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zpátky, Kapka, Bíša, labuť, Churry, Psavec, Simísek, BERYL.K, al-pacino, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)