Jojo,to by snad chtěl každý...mít toho svýho sladkýho líbeznýho broučínka u sebe:)Te´d a na furt:)Ach!!!
10.05.2010 04:32:00 | Patrik Mališ
V životě jsou chvíle, kdy někdo chybí tak moc, že byste ho chtěli vytáhnout ze svých snů a skutečně ho objímat.
Ahojky Bobi
10.08.2009 07:28:00 | bobi bobie