Vzpomínka
Když začal příběh,
příběh nás dvou,
bylo to krásný,
být furt s tebou.
Oči jen pro tebe,
úsměv až do nebe,
byla jsem šťastná,
teď už nic nezmůžu,
srdce mi praská.
Vzpomínku krásnou na tebe mám,
slzy mi tečou a nevím jak dál.
Vrátit čas nemůžu,
tak jak žít mám?
Smát už se nebudu,
na to nemám...
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Andry.., Kapka, Isquieasuus, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)