Smrt
Kámen mám u nohy,
stojím tu u vody,
čekám tu na lásku,
mám jednu otázku.
Proč už mě nemáš rád,
odpovíš snad?
Slzičky cvakaj,
klapity klap.
Vím že už nepřídeš,
tak na co čekám?
Všechno jsem ztratila
a nic nemám.
Nastala minuta kdy sbohem ti dám,
snad jednou pochopíš proč to dělám...
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, ArchimondS, Isquieasuus, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)