Stín na duši
Anotace: Pravda pravdoucí
Ze stromu spadl první list...
a srdce uvadat zacaly.
Všichni uvnitř nenávist..
pod cenou své já prodali.
Venku začla zima krutá..
duše se v nás zimou třese.
K srdci není cesta prohrnutá..
duše tu tíhu neunese.
Všichni se modlí,aby už jaro začalo..
aby první paprsky prohřály nám srdce.
Ne sníh,ale aby kvítí z nebe padalo..
a my šli ruku v ruce
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)